Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju, Kotak dan Pos Ekspres

Powered by WP Review

Senarai Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju, Kotak dan Pos Ekspres. Pos Malaysia adalah peneraju dalam perkhidmatan penghantaran surat dan barangan dalam negara ini. Antara perkhidmatannya yang paling diguna pakai adalah Pos Laju. Bagi memudahkan orang ramai, Pos Laju telah menggunakan sampul dan kotak prabayar sebagai pakej perkhidmatan penghantaran mereka. Ianya bagi memudahkan operasi berikutan penggunaaan sampul dan kotak yang standard saiz dan berat.

Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju

Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju, Kotak dan Pos Ekspres

Berikut adalah senarai harga, jenis sampul dan kotak serta berat yang dibenarkan bagi setiap perkhidmatan penghantaran melalui pakej Prabayar Pos Laju.

Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju, Kotak dan Pos Ekspres

Senarai Harga Baru Bagi Barangan Pos Laju Selepas GST 6%

Sehubungan dengan itu, Sampul Prabayar bersaiz S & L bagi warna Oren (kini berwarna baru – Merah) dan Biru akan berubah harga.  Berikut adalah senarai kadar harga baru bagi Envelope atau Sampul Prabayar Pos Laju (Merah & Biru) mulai 15 Oktober 2016.

Semakan Tracking Pos Laju Online

Bagi anda ingin mengetahui status penghantaran barang Poslaju boleh dibuat secara online di portal http://poslaju.com.my/track-trace-v2/.

Semoga perkongsian ini mengenai senarai Harga Terkini Sampul Prabayar Poslaju, Kotak dan Pos Ekspres dapat dijadikan panduan buat anda semua.