Keputusan terkini final Piala Malaysia 4 November 2017

Powered by WP Review

Keputusan terkini final Piala Malaysia 4 November 2017 – Pasukan manakah yang bakal menjuarai TM Piala Malaysia 2017? Malam kemuncak siaran langsung final Piala Malaysia 2017 di antara Kedah lawan Johor DT akan berakhir dan pasti sengit pada malam 4 November 2017 (Sabtu) di Stadium Shah Alam, 9:00 malam. Mari kita nantikan keputusan terkini dan kesudahan saingan perlawanan akhir di antara kedua-dua pasukan untuk merebut TM Piala Malaysia 2017. Perlawanan akhir adalah edisi ke 91 kejohanan dan diharap penyokong yang hadir ke stadium dapat memeriahkan perlawanan final ini. Terdahulu pada saingan peringkat separuh akhir pasukan Kedah menewaskan Felda United 3 -1, manakala pasukan Johor DT berjaya menewaskan Perak dengan 4 – 1.

Keputusan terkini final Piala Malaysia 4 November 2017

Keputusan terkini final Piala Malaysia

Keputusan terkini final Piala Malaysia 4 November 2017

Kedah yang merupakan juara bertahan TM Piala Malaysia 2016 pastinya akan mengekalkan piala tersebut. Namun itu bukan lah tugas mudah, JDT pasti akan bermain bermati-matian untuk merampas piala idaman setiap pasukan itu. Perlawanan di antara pasukan Kedah menentang Johor Darul Ta’zim (JDT) berlangsung di Stadium Shah Alam bermula pada jam 9:00 malam, Sabtu.

Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan akhir TM Piala Malaysia 2017 membabitkan pasukan Kedah lawan (lwn) JDT yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh.

Johor Darul Ta’zim, JDT 0 –0 Kedah
9:00PMLive Score