Live streaming Selangor vs Melaka United Liga Super 7.2.2018

Powered by WP Review

Live streaming Selangor vs Melaka United Liga Super 7.2.2018 Keputusan siaran langsung Selangor vs Melaka United  dalam saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2018 serta membuat perhitungan dalam perlawanan kedua yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Rabu, 7 Februari 2018. Selangor pastinya tidak akan melepaskan peluang ber­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk mencari tiga mata penuh yang sangat penting untuk mengukuhkan kedudukan dalam saingan liga super 2018.

Live streaming Selangor vs Melaka United Liga Super 7.2.2018

Live streaming Selangor vs Melaka United, siaran langsung selangor lwn melaka united, selangor vs melaka

Bagaimanapun, Selangor tidak harus memandang rendah terhadap kemam­puan pasukan Melaka United yang berjaya menewaskan Kelantan 2 – 1 pada perlawanan yang lepas. Aksi perlawanan Selangor vs Melaka United liga super 2018 sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata serta meletakkan pasukan di kedudukan terbaik liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya. Live streaming keputusan Selangor vs Melaka United 7.2.2018 Liga Super.

Keputusan Terkini Siaran Langsung Selangor vs Melaka United Liga Super Malaysia 7.2.2018

Perlawanan di antara pasukan Selangor vs Melaka United berlangsung di Stadium Kuala Lumpur, Cheras bermula pada jam 9:00 malam, Rabu. Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan pertama Liga Super Malaysia 2018 membabitkan pasukan Selangor lawan (lwn) Melaka United yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh. Live streaming keputusan Selangor vs Melaka United 7.2.2018 Liga Super.

Perlawanan 7.2.2018 (Rabu) Siaran Langsung Keputusan Liga Super Malaysia 7 Februari 2018

SelangorSelangor Logo Bola Sepak 4 – 1 Melaka Logo Bola SepakMelaka United
9:00PMLive Score