Siaran Langsung Kedah vs Negeri Sembilan 1.5.2018 Liga Super

Powered by WP Review

Siaran Langsung Kedah vs Negeri Sembilan NS 1 Mei 2018 Liga Super. Saksikan Tonton live streaming Kedah vs NS dalam saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2018 serta membuat perhitungan dalam perlawanan pusingan kelapan yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Selasa, 1.5.2018 jam 9:00 malam. Kedah pastinya tidak akan melepaskan peluang ber­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk menewaskan Negeri Sembilan dan seterusnya mencari tiga mata penuh yang sangat penting untuk memperbaiki kedudukan dalam saingan liga super 2018.

siaran langsung Kedah vs NS

Siaran Langsung Kedah vs Negeri Sembilan 1.5.2018 Liga Super

Walau bagaimanapun, Kedah seharusnya tidak memandang rendah kemampuan pasukan Negeri Sembilan yang mampu membuat kejutan untuk menewaskan pasukan tuan rumah. Aksi perlawanan Kedah vs Negeri Sembilan sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata untuk memperbaiki kedudukan liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya.

Keputusan Terkini Kedah vs Negeri Sembilan Liga Super 1 Mei 2018

Perlawanan di antara pasukan Kedah lawan NS berlangsung di Stadium Darul Aman, Alor Setar bermula pada jam 9:00 malam, Selasa. Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan kelapan Liga Super Malaysia 2018 membabitkan pasukan Kedah lawan (lwn) Negeri Sembilan yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh.

Siaran Langsung Kedah vs Negeri Sembilan Liga Super Malaysia 1 Mei 2018

Logo KedahKedah 0 – 0 Negeri Sembilan
9:00PMLive Score

Kedudukan Carta Terkini Liga Super 2018

Berikut adalah kedudukan carta terkini selepas lima perlawanan saingan liga super 2018:

Keputusan Liga Super 2018 : Carta Kedudukan Pasukan

Informasi Perlawanan Kedah vs Negeri Sembilan

Berikut adalah butir-butir perlawanan saingan liga super 2018 ini;

Pasukan: Kedah vs Negeri Sembilan
Tarikh: 1 Mei 2018
Tempat: Stadium Darul Aman, Alor Setar
Masa: 9:00 malam

Komen Kedah vs Negeri Sembilan 2018

Apakah komen anda mengenai perlawanan Kedah lawan Negeri Sembilan untuk liga super musim 2018 ini? Kami mengucapkan selamat menonton Siaran Langsung Kedah vs Negeri Sembilan 1.5.2018 Liga Super.

Search terms: