Siaran Langsung Mentor Otai Juara Konsert 2018

Powered by WP Review

Tonton Siaran Langsung Konsert Juara Mentor Otai 2018. Saksikan live streaming konsert Mentor Otai yang akan mula bersiaran secara langsung di TV3 pada setiap Ahad pukul 9 malam bermula 18 Mac 2018 dari Plaza Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Program Mentor Otai 2018 bakal berlangsung selama tujuh minggu yang dikendalikan oleh Haziq (Hot FM) dan Elly Mazlein ini akan menampilkan lapan orang protege kepada empat mentor iaitu Misha Omar, Siti Sarah, Tam Spider dan Zarul Husin.

Siaran Langsung Mentor Otai

Tonton Siaran Langsung Mentor Otai Juara Konsert 2018

KUALA LUMPUR 13 Mac – Setelah menguji bakat lebih 1,000 calon pada Januari dan Februari lalu, empat mentor iaitu Misha Omar, Siti Sarah, Tam Spider dan Zarul Husin masing- masing telah memilih tiga orang peserta.

Setiap mentor akan memilih dua protege setiap seorang untuk bertanding dalam program realiti berkenaan yang bakal berlangsung selama tujuh minggu.

Senarai Peserta Mentor Otai 2018

Peserta terpilih ialah Elvira, Wan Azran, Bob (Misha), Kamarul, Irwan, Izwan (Tam), Sairi, Alina, Zanie (Sarah) Aznie, Lokman dan Fakhiz (Zarul).Bagaimanapun, daripada tiga peserta tersebut, hanya dua orang yang bakal bergelar protege untuk setiap mentor.

Barisan protege akan dipilih dalam konsert minggu pertama pada 18 Mac ini. Program yang dikendalikan oleh Haziq (Hot FM) dan Elly Mazlein tersebut akan mula bersiaran secara langsung di TV3 pada setiap Ahad pukul 9 malam.

Juri Tetap Mentor Otai 2018

Persembahan kesemua protege akan diadili oleh juri tetap iaitu Edry Abdul Halim dan Mark Adam.

Juara Mentor Otai akan membawa pulang hadiah wang tunai berjumlah RM100,000, RM50,000 (tempat kedua) manakala RM20,000 bagi tempat ketiga. – UTUSAN ONLINE

Saksikan tonton Siaran Langsung Mentor Otai Juara Konsert 2018 di TV3 pada setiap Ahad pukul 9 malam bermula 18 Mac 2018.

Search terms: