Tonton live streaming drama Tiada Arah Jodoh Kita TV3

Powered by WP Review

Live streaming drama Tiada Arah Jodoh Kita TV3 online. Saksikan tonton drama adaptasi novel Tiada Arah Jodoh Kita karya Ezza Mysara yang bakal mengisi slot Akasia TV3. Drama 28 episod ini diarahkan oleh Eoon Shuhaini dibawah terbitan Primeworks Studios Sdn Bhd. Drama Tiada Arah Jodoh Kita dibintangi Shukri Yahaya sebagai Megat Aathif, Aprena Manrose sebagai Afia Awliya, Hafeez Mikail sebagai Megat Wakeel, Erwin Dawson sebagai Fayyad Syakir. Drama ini bakal menemui penonton bermula 13 Februari 2018.

Tonton live streaming drama Tiada Arah Jodoh Kita TV3

Tonton live streaming drama Tiada Arah Jodoh Kita TV3 episod

JUDUL : TIADA ARAH JODOH KITA

EPISOD : 28 episod
TARIKH TAYANGAN : 13 Februari 2018
WAKTU SIARAN : Isnin-Khamis, 7.00 malam
SIARAN TV : Slot Akasia TV3
PENULIS NOVEL : Ezza Mysara
PENGARAH : Eoon Shuhaini
TERBITAN : Primeworks Studios Sdn Bhd
PELAKON : Shukri Yahaya, Aprena Manrose, Hafeez Mikail, Erwin Dawson, Mustaqim Bahadon, Azar Azmi, Livonia Ricky, Dian P.Ramlee, Aleza Shadan, Azhar Amir, Farisha Irwayu, Rania

WATAK PELAKON DRAMA TIADA ARAH JODOH KITA

Shukri Yahaya sebagai Megat Aathif
Aprena Manrose sebagai Afia Awliya
Hafeez Mikail sebagai Megat Wakeel
Erwin Dawson sebagai Fayyad Syakir
Mustaqim Bahadon sebagai Hazim
Livonia Ricky sebagai Nur
Azar Azmi sebagai Ain

SINOPSIS DRAMA TIADA ARAH JODOH KITA 28 EPISOD

Kisah ketabahan Afia Awliya yang menanti kepulangan orang tersayang, Fayyad Syakir yang belajar di luar negara. Sebaliknya, Fayyad yang pulang menyuruhnya mengahwini rakan baiknya iaitu Megat Wakeel yang menunggu detik akhir hayat. Afia pada mulanya menolak. Namun bila mengenali Wakeel sendiri, prinsip Afia berubah. Marahnya lentur. Entah apa yang membuatkan dia bersetuju dengan perkahwinan ini. Tapi kena berhadapan pula dengan abang Wakeel, Megat Aathif yang dingin, beku, laser lagi menyakitkan hati.

Mengahwini Wakeel tak termasuk dalam list acuan hidupnya. Tapi jodoh, maut, ketentuan sungguh di tangan Tuhan. Selama bergelar isteri Wakeel, tak pernah sehari pun dia tak dihujani bahagia. Tapi takdir yang menyatukan mereka dan takdir jugalah yang memisahkan mereka.

Tatkala jiwa itu sarat dibanjiri rindu pada yang telah pergi, dia dihujani dengan dua lamaran. Fayyad kembali menagih janji lama. Aathif yang sudah lama menaruh hati mula mengorak langkah.

Masih adakah bahagia setelah bahagia yang dahulu telah berlalu pergi? Mampukah Afia untuk memilih jika hatinya telah kosong?

Saksikan kesudahannya drama Tiada Arah Jodoh Kita 28 episod ini.

Tonton live streaming drama Tiada Arah Jodoh Kita TV3

sumber: myinfotaip.com

Search terms: